Sfaturi pentru cele mai bune sarmale
Varza proaspata se tine la congelator 12 ore inainte de a fi folosita si se dezgheata natura. Dupa acest proces, nu se mai opareste. 2. Se introduc in cuptor la
Varza proaspata se tine la congelator 12 ore inainte de a fi folosita si se dezgheata natura. Dupa acest proces, nu se mai opareste. 2. Se introduc in cuptor la
Daca se pun oua (acestea intaresc sarmalele); Daca se pun prea putin orez sau prea putina ceapa. Doar carne si orez – sarmalele vor fi gloante. Ceapa multa da si
Sarmalele in foi de vita la cuptor, gatite lent, la foc mic, sunt categoric cele mai bune sarmale, mai ales daca avem alaturi o mamaliga calda, smantana, ardei iuti, si
Sarmale cu varza acra/murata sau varza dulce. Ce carne se foloseste la sarmale, cat orez se pune la 1 kg de carne, cate sarmale ies dintr-un kilogram de carne?Ingrediente pentru
Sarmale in foi de varza murata – reteta mamei mele din Ardeal. Sarmale ardelenesti in varza acra la butoi, pusa de noi, umplute cu carne tocata de porc si orez